De Braziliaanse brandewijn Cachaça ontstaat uit de fermentatie van suikerrietsap.

Deze rum wordt meteen op het gewenste alcoholgehalte gedistilleerd en onmiddellijk gebotteld. Hierdoor onderscheidt hij zich met “drogere” aroma’s van sterker gedistilleerde agrarische rum. Cachaça Aguacana is afkomstig uit Brazilië en wordt uitsluitend gemaakt van zuiver suikerrietsap van zonnige plantages. 

70cl

Aguacana Cachaça 37,5°

In deze rum ontdek je een fruitig en aromatisch bouquet. Zijn succes dankt hij aan zijn eenvoud en aan een beroemde, trendy cocktail met limoen, de Caipirinha. Cachaça Aguacana doet het ook uitstekend samen met exotisch fruitsap, als 100 % Braziliaanse cocktail!

Cachaca aguacana bottle shot
70cl

Aguacana Caïpirinha 16°

De kant-en-klare versie van de befaamde Braziliaanse cocktail. Een Caipirinha waarin authentieke cachaça - de typische Braziliaanse suikerrietalcohol - en friszure limoen hand in hand gaan. 

Aguacana Caïpirinha 16 degrees shot

Caipirinha

Bereid de Caipirinha meteen in een glas. Was een limoen en snij hem in partjes. Doe de limoenpartjes in een glas, voeg 2 cl rietsuiker toe en plet alles met een stamper zodat het limoensap vrijkomt. Voeg gemalen ijs toe en daarna 6 cl Cachaça. Meng met een roerder en serveer met een rietje.

Caipirinha