De legende rond de Armagnacs van SAINT-VIVANT gaat terug tot 1559. Saint-Vivant De La Salle, een edele heer uit Gascogne creëerde deze nieuwe likeur bij toeval. De drank is vernoemd naar zijn streek, de Armagnac, en zou zich ontpoppen tot één van de meest prestigieuze brandewijnen in Frankrijk.

De Armagnacs van SAINT-VIVANT worden aangeboden in exclusieve flessen met een schuine hals, waarop een lakzegel en perkamentetiket prijken. Ze behoren tot de grootste armagnacmerken.

70cl

Armagnac Saint Vivant VS 40°

Een mooie blend, gemaakt van minstens 2 jaar op eik gerijpte armagnacs met een mooie ambergele kleur en een bouquet van witte bloemen, druiven en toetsen van vanille en zoethout. 

Saint Vivant VS
70cl

Armagnac Saint Vivant VSOP 40°

Blend van armagnacs met een minimale rijping van 4 jaar op eiken vat, heeft een amberbruine kleur en een vinnig, evenwichtig bouquet met een lange afdronk van pruim, vanille en kreupelhout.

Saint Vivant VSOP
70cl

Armagnac Saint Vivant XO 40°

SAINT-VIVANT XO is gemaakt van een selectie uitzonderlijke Armagnacs die minstens 6 jaar op eiken vaten gerijpt zijn. Deze amberkleurige armagnac heeft een intense, rijke neus met toetsen van gekonfijte sinaasappel, pruim en koffie. Hij ontplooit een evenwichtig bouquet van gekonfijte fruitaroma’s waarin toetsen van hout, leer en tabak doorbreken.

Armagnac Saint Vivant