Het in de jaren '70 gelanceerde merk, Caraibos, gebruikt het beste fruit voor de bereiding van kwaliteitsvolle sappen en nectars.

Caraibos is niet meer weg te denken uit de barwereld en de cocktailscène. Barmannen maken gretig gebruik van het uitgebreide Caraïbos gamma waarmee zij eindeloos cocktails en mocktails kunnen creëren. 

100cl

Caraïbos Cranberry

Ontdek de nectar Caraïbos Cranberry, tegelijk fruitig en licht bitter met een zurig accent. Een sterk verfrissende dorstlesser!

caraibos cranberry packshot
100cl

Caraïbos Aardbei

Caraïbos biedt je een aardbeiendrankje dat mild, fruitig en licht zoet smaakt. Om puur of in een cocktail te drinken. 

caraibos fraise packshot
100cl

Caraïbos Ananas ABC

Het ananassap van Caraïbos is gemaakt van een goudgele variëteit met sappig vruchtvlees. De zure en zoete toetsen blijven mooi in evenwicht, het sap zit boordevol aroma’s en heeft een vloeiende textuur en intense kleur.

caraibos pineapple packshot
100cl

Caraïbos Limoennectar

Ontdek de limoennectar van Caraïbos, tegelijk friszuur en geparfumeerd.
Mix het limoensap met Caraïbos Mango en Caraïbos Maracuja. Voeg een scheutje suikersiroop toe en ontdek een smakelijke, fruitige cocktail: de Cario' Caraïbos®.

citron vert packshot
100cl

Caraïbos Sinaasappel Special ABC

Caraïbos biedt professionals uit de barwereld een sinaasappelsap op basis van concentraat. Dit sap van Caraïbos heeft een prachtige kleur en de zure en zoete smaaktoetsen zijn perfect in balans.

Caraibos orange
100cl

Caraïbos Maracuja

De maracuja is een variëteit van de passievrucht en afkomstig uit Brazilië. Onder zijn dikke, gele schil schuilt sappig en geurig vruchtvlees dat licht geleiachtig is en veel bruine pitjes bevat die zacht en krokant zijn. Caraïbos selecteerde passievruchten met geurig, friszuur vruchtvlees. Om puur of in een cocktail te drinken!

carabis maracuja
100cl

Caraïbos Mojito

Caraïbos heeft ook een alcoholvrije, kant-en-klare cocktail om thuis makkelijk een lekkere mojito te maken.  Meng de Mojito Caraïbos met wat spuitwater en 4 cl rum als je liever de versie mét alcohol drinkt en ... klaar!

caraibos mojito packshot
100cl

Caraïbos Pomme pur jus

Caraïbos bereidde zuiver, ongefilterd appelsap dat bedoeld is voor professioneel gebruik. De appels hebben een atypische, sterk zure smaak en behouden al hun kwaliteiten wanneer er alcohol aan toegevoegd wordt.

caraibos pomme packshot
100cl

Caraïbos Pina Colada

Giet 4 cl witte rum, 6 cl Caraïbos ananassap, 6 cl Caraïbos kokoscrème en 2 cl rietsuikersiroop in een shaker, samen met enkele ijsblokjes. Schud alles enkele seconden, vul vervolgens een cocktailglas met ijsblokjes en giet er de inhoud van de shaker in. Werk het glas af met een stukje ananas.

Caraibos Pina Colada