Net zoals zijn geboortegrond intrigeert en boeit GLEN TURNER door zijn geheimen: de bereiding, het vakmanschap en de perfecte balans in deze whisky doen de passie hoog oplaaien en houden de legende levend…

De whisky’s van GLEN TURNER onderscheiden zich door hun traditionele dubbele-distillatiemethode en door hun elegantie. Het smaakpalet van al onze Scotch whisky's is tegelijk rijk, intens, gevarieerd én een expressie van de distilleerkunst die al generaties lang doorgegeven wordt… Om zeker van te proeven!

70cl

Glen Turner 12Y 40°

Het verfijnde, gulle bouquet van deze uitzonderlijke Single Malt, 12 jaar op eiken vaten gerijpt, kenmerkt zich door hout- en turftoetsen vergezeld van delicate zoethout- en honingaroma’s.

product logo glen turner 12y
70cl

Glen Turner Heritage 40°

GLEN TURNER Heritage is een blend van Malts, waaronder 15 jaar oude Single Malts, en heeft daardoor een uniek bouquet. Zijn dubbele houtrijping bestaat uit een langdurige rijping in eiken vaten gevolgd door een narijping in portovaten. Zo krijgt deze whisky een houtaroma en subtiele kruiden- en vanilletoetsen.

Glen turner heritage logo