Kidibul is de ideale drank voor alle gelegenheden. De appeltjes en sprankelende bubbels brengen iedereen onmiddellijk in feeststemming!

Het oogsten van de appelen gebeurt op basis van kleur, zuurtegraad en natuurlijke smaak, er worden geen bewaarmiddelen toegevoegd aan het concentraat en het sap wordt gepasteuriseerd. Dit alles maakt van Kidibul een vruchtendrank met gecontroleerde herkomstbenaming die van bij de pluk tot de botteling op een 100% natuurlijke manier gebeurt.

75cl

Kidibul fles

De 75cl fles van Kidibul is het topproduct van het merk. Er bestaan 5 smaken: appel, appel-aardbei, appel-kers, appel-perzik en bioappel. Kidibul bevat geen toegevoegde suikers noch bewaarmiddelen; het zijn de lekkere appelen en andere vruchten van gecontroleerde herkomst die er een bruisend feest van maken! Kidibul, lekker verfrissend!

Kidibul fles
20cl

Kidibul flesjes

Elk pack bevat 4 flesjes bruisend appelsap. Een hersluitbaar flesje zonder toegevoegde suikers noch bewaarmiddelen, enkel puur Kidibul plezier!

Kidibul
25cl

Kidibul blikje

De blikjes van 25cl worden per stuk verkocht. Er is keuze tussen appel en appel-aardbei. Met zijn praktische, individuele verpakking neem je hem overal mee, zowel voor een picknick met het gezin als voor een uitje met vrienden.

Kidibul blikje