LABEL 5 Scotch whisky is een blended whisky van uitzonderlijke kwaliteit, gedistilleerd, gerijpt en gebotteld in Schotland.

LABEL 5 Scotch Whisky wordt volgens traditionele methodes gedistilleerd met enkel de beste gerstemout onder het waakzame oog van de First Blending Company keldermeesters. Tijdens de jarenlange rijping in eiken vaten ontwikkelt deze uitzonderlijke whisky een rokerig karakter met harmonieuze bloemen- en fruitaroma’s en een ongeëvenaarde zachtheid.

5cl - 20cl - 70cl - 150cl - 200cl

LABEL 5 Classic Black 40°

LABEL 5 Classic Black is een evenwichtige Scotch Whisky met een zacht en fruitig karakter en een subtiele rokerige smaak.  Vooral de Speyside mout valt op in deze blend en het heeft dan ook al verschillende gouden medailles op z'n naam staan.

Label 5 Classic Black

LABEL 5 Shanghai Kiss

Giet 5 cl LABEL 5 Classic Black, een lepel honing en 3  cl limoensap in een shaker. Schud krachtig. Voeg enkele blaadjes basilicum toe en roer voorzichtig. Vul een whiskyglas met gemalen ijs, giet er de mix over en werk af met een paar blaadjes basilicum.

label 5 shanghai kiss
70cl

Label 5 Premium Black 40°

LABEL 5 Premium Black is een intense Scotch Whisky waarin de rijkdom, vakkennis en het talent van zijn Master Blender tot uiting komen. Zijn hoog moutgehalte en de ruim 3 jaar lange rijping in eiken Bourbonvaten geven hem een resoluut mout- en houtachtig profiel. Deze whisky is heerlijk neat te drinken, of voeg een paar druppeltjes mineraalwater toe.

Label 5 Premium Black