DE COCKTAILRUM BIJ UITSTEK

Old Nick, een traditionele Antilliaanse rum, wordt bereid met het beste suikerriet volgens een recept uit 1893.

70cl

Old Nick White 37,5°

Old Nick is de cocktailrum bij uitstek: zijn aroma’s komen perfect tot hun recht in een mix en zorgen voor een exotische toets in alle cocktails op basis van rum : Mojito, Piña Colada, Cuba Libre …

Old nick white
70cl

Old Nick Gold 37,5°

Old Nick Gold is een subtiele blend van rums met een lichte rijping op hout en vertoont een breed palet van warme, gulle aroma’s die openbloeien in alle exotische cocktails.  

Old nick gold
70cl

Old Nick White 40°

Old Nick, een traditionele rum uit de Antillen, wordt alleen bereid met het beste suikerriet volgens de beproefde methodes waaraan hij zijn reputatie dankt sinds 1893. 

Old nick white
70cl

Old Nick Dark Wood 40°

Old Nick Dark Wood is een unieke en subtiele blend van houtgerijpte rums. De lichte rijping resulteert in een palet van warme, gulle aroma’s met houtaccenten.

Old nick wood
70cl

Old Nick Mojito

Old Nick stelt al zijn knowhow en deskundigheid ten dienste van lekkere cocktails. Old Nick Mojito combineert op subtiele wijze zurige limoen met frisse munt met een onweerstaanbare smaak als resultaat.

Old Nick Mojito
70cl

Old Nick Pina Colada

Piña Colada is de beroemde Caraïbische cocktail op basis van rum, kokosnoot en ananas. Old Nick Piña Colada combineert zoet en friszuur in een smeuïge, smakelijke cocktail.

Old Nick Pina Colada
70cl

Old Nick Planteur

Door de combinatie van de kracht van witte rum, een vleugje oude rum en de fruitige zoetheid van sinaasappelsap belichaamt de Old Nick Punch Planteur de gezelligheid van de Antillen.

Old Nick Planteur