Peterman is een sterk Belgisch merk met een uitgebreid kwaliteitsgamma aan graan spirits en gearomatiseerde alcoholhoudende dranken.

Peterman werd gelanceerd in 1921 te Gent. Het merk staat voor puurheid, toegankelijkheid en vernieuwing. Een eigentijds merk met Belgische roots en gesmaakt door jong en oud.

20cl - 50cl - 70cl - 100cl

Peterman 30°

In Peterman 30° proef je het jarenlange vakmanschap van het merk Peterman. Het traditionele productieproces, dat sinds 1921 ongewijzigd bleef, resulteert in een zachte smaak van jeneverbessen in combinatie met een subtiel kruidenaroma. Een smaak die met recht kan wedijveren met vele verfijnde distillaten. Heerlijk puur of als basis van een verfrissende mix met cola of tonic. 

Peterman 2

Peterman & Cola

Doe 2 à 3 ijsblokjes in een glas, voeg er 5 cl Peterman 30° aan toe en vul dan aan met cola. Versier met een rietje.

Peterman & cola
50cl

Peterman Platinum

In Peterman Platinum 40° proef je de eeuwenoude expertise van Pieter Bruggeman sinds 1884. Het respect voor tradities en oude recepten resulteert in deze goudgele jenever met een aroma van granen en jeneverbes en een zachte, uitgebalanceerde licht zoete smaak met fruitige toetsen.

Peterman Platinum heeft het keurmerk O'de Flander. Dit keurmerk wordt verleend aan kwaliteitsvolle graanjenevers die worden gedistilleerd in de provincie Oost-Vlaanderen met een alcoholpercentage van minimaal 35% vol.

 

 

Peterman Platinum