Peterman, het merk met zijn uitgebreid kwaliteitsgamma aan graan- en gearomatiseerde jenevers, is het favoriete jenevermerk in België.

Het merk Peterman staat voor toegankelijkheid en vernieuwing. De verpakking en vernieuwende smaken brengen dynamiek in de Belgische jenevermarkt. Een eigentijds merk met Belgische heritage, gewaardeerd door jong en oud.

Onze gearomatiseerde jenevers zijn veelzijdig: heerlijk om puur te drinken, als basis voor een verrassende mix met uw favoriete softdrink of in een cocktail.

Peterman werd gelanceerd in 1921 te Gent. Naast een uitgebreid assortiment aan gearomatiseerde jenevers biedt Peterman ook heerlijke, zachte, graanjenevers.

70cl

Peterman Limoen munt

De tintelende smaak van limoen en de frisse afwerking van munt zijn een perfecte combinatie. Ontdek de zonnige smaak van Like Lime.

Om puur te drinken, in een frisse mix met tonic of als basis van een cocktail met muntblaadjes, een scheutje bruiswater en crushed ice.

Peterman Limoen 2020
20cl - 70cl

Peterman Violet

Subtiele viooltjes en temperamentvolle jenever zorgen voor een unieke mix.  Het heerlijk verfijnde aromatische boeket zal je bedwelmen!

Om puur te drinken, als sprankelende mix met bijvoorbeeld champagne of mousserende wijn of als basis van een verrassende cocktail -de Caïpi Violet- met limoen, Saint James rietsuikersiroop, crushed ice  en natuurlijk Vivid Violet. Enjoy!!

Peterman Violet 2020
20cl - 70cl

Peterman Bosvruchten

De magie van wilde bosbessen en karaktervolle jenever zorgen voor een superfrisse, fruitige smaaksensatie.

Om puur te drinken, in een oppeppende mix met je favoriete energiedrank of als basis van een creatieve cocktail met limoen, suikersiroop en crushed ice.

Peterman Forest Fruits 2020
20cl - 70cl

Peterman Cuberdon

Temperamentvolle jeneverbessen worden gecombineerd met de typische aroma’s en zachte frambozensmaak van Belgische “neuzekes”. Een met recht 'conische' ervaring!

Om puur te drinken, in een verfrissende mix met bruisende limonade of in een zachte cocktail met limoen, suikersiroop en crushed ice. 

Peterman Cuberdon 2020
Gebruik hem voor een lekkere cocktail

Peterman Appel

Taste the deliciously mild and sweet mix of apple and Belgian jenever. An unforgettable flavour sensation!

Drink it neat, in a refreshing mixed drink with ice tea or in a cocktail that you can easily mix yourself, with some apple juice and a hint of cinnamon.

Peterman Apple 2020
70cl

Peterman Munt

De sterke frisheid van munt in combinatie met het karakter van jenever. Een moment van genot, in alle puurheid.

Kan puur worden gedronken, zowel met als zonder ijs, kan worden gemengd met bronwater of spuitwater, of kan dienen als basis van een Mint Vador cocktail met triple sec, vodka en druivensap.

Peterman Munt 2020
70cl

Peterman Citroen

Probeer de pittige frisheid van citrusfruit, vermengd met het sterke karakter van jeneverbes. Laat je verleiden door het vruchtvlees van Lucky Lemon!

Heerlijk om puur te drinken. Vergeet alleen niet om goed te schudden om de pulp volledig te mengen. Drink Lucky Lemon ook in een zachtzure mix met bruiswater of bruislimonade, of gebruik het als basis in een cocktail met citroen, ginger ale, rietsuikersiroop en crushed ice, afgewerkt met wat Canada Dry.

Peterman Lemon 2020

Peterman Caïpi bosvruchten

Snij 1/2 limoen in partjes en doe ze in een glas. Voeg 2 cl rietsuikersiroop van Saint James toe. Plet de limoen goed totdat alle sap er uitgeperst is. Vul het glas met gemalen ijs. Giet hierover 5 cl Peterman Bright Berries. Meng goed en werk af met een limoenschilletje.

Peterman Caïpi