Poliakov is een authentieke vodka van Russische origine en verkrijgbaar in meer dan 50 landen. 

Poliakov is een van de meest gedronken vodka’s ter wereld. Zijn uitzonderlijke kwaliteit is zijn grootste troef. Door zijn zuiverheid en verfijnde smaak kaapt hij vaak prijzen weg op internationale wedstrijden.  

20cl - 70cl - 100cl - 150cl - 200cl - 450cl

Poliakov White 37,5°

Poliakov vodka is ontstaan uit eeuwenoude Russische tradities. Hij is gemaakt van het beste graan en wordt 3 keer gedistilleerd, wat hem een unieke zuiverheid en extreme finesse verleent. Poliakov onthult een uitgebalanceerd bouquet van rijpe peer, tropische vruchten (mango, ananas …), een rijke textuur in de mond en een gulle, verfijnde afdronk.

Poliakov

Sex On The Beach

Vul een shaker met 4 ijsblokjes en 4 cl Poliakov vodka, 4 cl veenbessensap, 4 cl sinaasappelsap, 1 cl rietsuikersiroop en 2 cl perziklikeur. Schud stevig en serveer in een cocktailglas.

poliakov sex on the beach packshot
70cl

POLIAKOV Red 18°

POLIAKOV Red is de rode en zachtere versie van POLIAKOV Original. Gemaakt van de drievoudige langzame distillatie van POLIAKOV Premium Vodk en heerlijk uitgebalanceerd met frisse en fruitige tonen van rode bessen. Geniet van POLIAKOV Red in longdrinks of cocktails, ideaal om een zoet en fruitig tintje toe te voegen!

Poliakov RED