Het kant-en-klare gamma van Saint James ontstond uit het vakmanschap dat de distilleerderij sinds 1765 opgebouwd heeft en kan de meest veeleisende consumenten bekoren. 

Deze exclusieve recepten zijn klaar om geserveerd te worden. Je proeft er alle aroma’s in van de Saint James landbouwrum uit Martinique.

70cl

Saint James Mojito 14,9°

Saint James Mojito is een kant-en-klare cocktail op basis van Saint James Imperial Blanc rum, opgefrist met limoen- en munttoetsen. Je kan deze cocktail puur drinken met ijs of aangelengd met een scheutje spuitwater.

Saint james Mojito
70cl

Saint James Mojito Aardbei 14,9°

Saint James Mojito Fraise is een kant-en-klare cocktail op basis van Saint James Imperial Blanc rum, opgefrist met toetsen van limoen, munt en aardbei. Je kan deze cocktail puur drinken met ijs of aangelengd met een scheutje spuitwater.

Saint James Mojito Strawberry
70cl

Saint James Tiki Pina Colada 12,5°

Saint James Tiki Piña Colada is geïnspireerd op de tikitrend van licht kruidige cocktails. Deze kant-en-klare variant bevat een mix van de rums Saint James Impérial blanc en Royal Ambré, met verkwikkende aroma’s van ananas, kokosnoot, amaretto, vanille en muskaatnoot. Drink deze mix puur met ijs.

Saint James Tiki