Smeets, het iconische jenevermerk met roots die teruggaan tot 1921, staat synoniem voor Hasseltse jenever van uitmuntende kwaliteit. Deze kwaliteit vind je terug in het rijke assortiment aan graan-, vruchten- en crèmejenevers.

Het merk Smeets is sinds 2011 in handen van de firma Bruggeman-La Martiniquaise.

Het merk Smeets staat niet alleen voor standvastige kwaliteit, maar ook voor diversiteit en onnavolgbare smaken. Met recht een door jong en oud gewaardeerde bestseller uit Hasselt!

Drink de Smeets vruchtenjenevers puur of met ijs. Of als basis van een verfrissende en fruitige cocktail. Serveer de smeuïge, smaakvolle Smeets crèmejenevers puur, met crushed ice of heerlijk over een bolletje ijs naar keuze.

 

70cl

Smeets Appel-Kers 14,9°

Een origineel duo van appels en kersen. 2 fantastische smaken die een goddelijke, fruitige jenever creëren met een op-en-top Limburgs karakter!

Smeets Appel-Kers
70cl

Smeets Mango-Passie 20°

Een verfrissende vruchtenjenever met een exotische toets van mango en passievrucht.  Verfrissend, zoet en uiteraard lekker! Met deze jongste telg in de Smeets-familie haal je zo een exotisch gevoel in huis.

Smeets Mango-Passie
70cl

Smeets Wafel 20°

Zoete wafels in combinatie met authentieke Hasseltse jenever. Lekker verrassend!

Smeets Wafel
70cl

Smeets Cactus 20°

De licht gesuikerde en exotische smaak van cactus doet het prima met authentieke Hasseltse jenever. Een unieke smaak binnen het gamma fruitjenevers die bekoort tijdens de koude wintermaanden, maar ook op een zomers terras.
 

Smeets Cactus
70cl

Smeets Citroen 20°

Een klassieker en een blijver. Jenever op basis van citroenextract. Alle citroenpulp is zorgvuldig bewaard om zijn unieke smaak te garanderen. Schudden voor gebruik dus!

Smeets Citroen
70cl

Smeets Appel 20°

Ben je dol op zoet? Hou je van een sterke smaak met een zoete nuance?  Smeets appeljenever valt bij iedereen in de smaak!

Smeets Appel
70cl

Smeets Hazelnoot 17°

Een topper onder de crèmejenevers. De smaak van echte hazelnoten met een vleugje karamel en een romige toets.

Smeets Hazelnoot
70cl

Smeets Vanille 17°

Ontdek de sublieme smaak van echte vanillestokjes. Deze crèmejenever vindt de perfecte balans tussen natuurlijke vanille en een zachte roomtoets.

Smeets Vanille
70cl

Smeets Chocolade 17°

Het perfecte huwelijk tussen cacao, gesmolten karamel en pure chocolade. Hand in hand met authentieke Hasseltse jenever en een smeuïge roomtoets. Vergeet niet te schudden voor gebruik om de echte chocolade te proeven!

Smeets Chocolade
70cl

Smeets Crème Brûlée 17°

De smaak van jouw favoriet dessert in een borreltje. Smeuïg, zacht en zoet: deze crèmelikeur wordt vast jouw nieuwste guilty pleasure. Ook heerlijk in de koffie!

Smeets Creme Brulee
70cl

Smeets Meloen 17°

Deze crèmejenever verrast met zijn superfrisse smaak. Natuurlijke meloenextracten geven hem de verkoelende smaak van zongerijpte meloen. Geen wonder dat hij vaak geserveerd wordt bij een zomers voorgerechtje.

Smeets Meloen