Een subtiele combinatie van wijnen en zorgvuldig geselecteerde aromatische planten met exotisch klinkende namen, dat is ST RAPHAËL.                                          

Het basisingrediënt van ST RAPHAËL is de mysterieuze "mistella". Dit ontstaat door druivensap te mengen met alcohol om de gisting te stoppen en de natuurlijke suikers van de druiven te bewaren. Vervolgens laat men kinabast, bittere-sinaasappelschil, vanille en cacao geruime tijd trekken in alcohol om hun aroma’s over te dragen. Als laatste volgt het koelen, filteren en bottelen.

75cl

ST RAPHAËL Le quina Rouge 18°

Dit nieuwe premiumproduct is geïnspireerd op het gouden tijdperk van het merk en wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde rode wijn, mistella, kina, aromatische planten en kruiden. Zijn bittere, fruitige smaak met sinaasappel- en kersentoetsen verleent St Raphaël Le Quina Rouge alle kenmerken van de versterkende, medicinale kinadranken uit die tijd.

St Raphael Quina Rouge

ST RAPHAËL Le quina Ambré 16°

Dit nieuwe premiumproduct is geïnspireerd op het gouden tijdperk van het merk en wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde witte wijn, mistella, kina, aromatische planten en kruiden. St Raphaël Le Quina Ambré heeft de zoete aroma’s van cacao, vanille en karamel.
Soepele, ronde aroma’s typeren deze rijke, gulle St Raphaël.
Beste aperitief 2018

St Raphael Quina Ambre
75cl - 100cl

ST RAPHAËL ROUGE 14,9°

Warm, fruitig, rond en nobel. Rode mistella schenkt hem zijn body en mooie, robijnrode kleur. Kinabast en bittere-sinaasappelschil geven hem extra pittige aroma’s.

st raphael rougebottle shot
75cl - 100cl

ST RAPHAËL AMBRE 14,9°

Zijn zoete, frisse karakter maakt hem uniek. Zijn geparfumeerde bouquet is afkomstig van de subtiele aroma’s van witte mistella.

Kinabast en bittere-sinaasappelschil, vanille en cacao brengen hem mooi in evenwicht. 

 St Raphael ambre bottle shot

St Raph Tonic

Vul een hi-ball met ijsblokjes en giet er 6 cl St Raphaël Le Quina Rouge of Ambré bij. Vul aan met 15 cl Premium Indian Tonic. Garneer met zeste van sinaasappel voor de Rouge of citroen voor de Ambré.

St Raph Tonic