RDV
15 June 2020

Nieuw in ons assortiment!

RDV, kort voor Rendez-Vous, is de nieuwste aanwinst in de Bruggeman familie. Een dorstlessend, blond bier van 5,2 vol.%, speciaal ontwikkeld om mensen terug samen te brengen. Een bier met een missie!

Naast onze verschillende alcoholische en niet-alcoholische dranken vormt RDV een mooie aanvulling in de portefeuille van festieve dranken. De naam zegt het zelf, RDV wil mensen terug écht contact laten maken met elkaar. Een missie waar wij bij Bruggeman 100% voor gaan.

Samen met familiebrouwe

De strijd tegen corona brengt enkele ongeziene ontwikkelingen met zich mee: niet enkel is er een stormloop op toiletpapier en pasta in de winkel, ook desinfecterende alcohol en handgels zijn bijna niet meer te vinden. Nochtans is dat een noodzakelijk middel in de zorgsector. Distilleerderij Bruggeman zet nu alle middelen in om de zorgsector uit de nood te helpen en maakt gedenatureerde alcohol die de voorbije week volop werd uitgeleverd aan ziekenhuizen, apotheken en thuisverplegers over het hel

Winners Label 5 & Porto
23 August 2018

Medailles voor Label 5 & Porto Cruz

Met trots kunnen wij u vertellen dat onze merken Label 5 & Porto Cruz medailles hebben behaald tijdens verschillende internationale spirit competities.

Label 5

Gold winnaar – New York intl Spirits Competition

Tasting notes:
Appearance: Vibrant golden color
Nose: Delicate notes of fruits laced with peat and freshly baked shortbread
Palate: A delightfully balanced blend, initial flavours of fruit and vanilla are followed by a slight smoky sensation emerging
Finish: Long and smoo